Favrskov Dramaskole

Kære

Velkommen til Favrskov Dramaskole!

• Du har fået tildelt medlemsnummmer 1. Hvis ikke du selv har valgt din kode ved oprettelsen, så er din kode  (du bør ændre den til en du selv finder på).
  • Med dit medlemsnummer og din kode kan du logge på via app'en ForeningLet (Android / iPhone) eller på vores medlemsportal på tilmeld.favrskovdramaskole.dk.
  • I appen og på medlemsportalen kan du ændre dine oplysninger og kode hvis du gerne vil det.

Medlemsoplysninger

• Er du forælder, så skal du sørge for at der er oprettet flere profiler, så vi har alle kontaktoplysninger og kan sammenknytte jer i vores medlemsystem:
    • En på dig selv (med navn på barnet/børnene)
    • En for hver af de børn du vil tilmelde (med navn på dig selv som forælder).
  • Gør os den tjeneste at dobbelttjekke oplysningerne for både forælder- og barneprofilen, så alle oplysningerne er korrekte. Du kan se de oplysninger du gav ifm. tilmeldingen nederst.
  • På barnets profil anbefaler vi, at man anfører forældrens mailadresse, så beskeder til holdet også kommer til forældren, men anfør gerne barnets mobilnummer, så barnet selv får direkte besked i tilfælde af aflyst undervisning eller lokaleflytning.
  • Vi skal have korrekt fødselsdato på alle elever, da det skal fremgå af listen når vi får besøg af den kommunale revision, så vi kan fastholde vores folkeoplysningstilskud.

Opkrævninger og betalinger

• Betalingen for undervisningen sker forud for hver af de 9 aktive måneder med 270,- kr. pr. måned.
  • Har man tilmeldt flere børn, så får man én samlet men udspecificeret opkrævning tilsendt.
  • Betaling for forældremedlemsskab/administrationesgebyr sker ved indmeldelse og derefter hvert år ved sæsonstart.
  • Opkrævninger bliver udsendt på mail og skal betales som indbetalingskort via Netbank (kan med fordel tilmeldes Betalingsservice, hvorefter betalingen vil køre helt automatisk). På sigt bliver det muligt at betale med Dankort og MobilePay.
  • Billet til særarrangementer såsom gallafester, teaterforestillinger eller offentlige workshops køres gennem Place2book.

Øveplan og vigtige datoer

• Ved starten af sæsonen offentliggøres øveplanen for den kommende sæson, samt datoerne for de fester, arrangementer og forestillinger der er planagt.
  • Vi tilstræber at afholde forestillinger i sidste halvdel af sæsonen.
  • Vi tilstræber desuden at afholde 3 årlige fester:
    • Halloweenfest (slut oktober/start november)
    • Nytårskur (januar)
    • Afslutningsgalla (maj/juni)
  • Generalforsamlingen afholdes i maj og er primært for forældre, men vi forsøger at kombinere det med en anden aktivitet, så vi alle får så meget ud af dagen som muligt.

Afbud

• Afbud til undervisning skal ske direkte til underviseren og i så god tid som det er muligt:
    • Anders 49322902
    • Thilde 22418120
    • Sofie 27593080
  • Planlagte/kendte afbud ifm. f.eks. ferie bedes meddelt så snart de kendes, så holdundervisningerne kan planlægges bedst muligt.

Udmeldelse

• Udmeldelse skal ske ved skriftlig henvendelse på mail til dramafavrskov@gmail.com og har virkning fra følgende måned.

Forældreopbakning

• Vi har brug for forældrenes opbakning, f.eks. i form af praktisk hjælp ifm. afholdelsen af arrangementerne.
  • Vi kan også sagtens bruge hjælp til andre ting, f.eks. planlægning af arrangementer eller selve bestyrelsesarbejdet, så hvis du har lyst til at bidrage, så henvend dig endelig til os - TAK! :)

Vi glæder os til at skabe en masse gode oplevelser sammen med dig!

Med venlige dramahilsner

Favrskov Dramaskole
v/Anders Wadsholt

Du har opgivet flg. oplysninger ifm. tilmeldingen:

Medlemsnr.: 1
Fornavn: